Specialiteiten

Ik werk bij voorkeur met gel op eigen nagels. Dat went het snelste en levert het beste resultaat op. Uiteraard is een verlenging met tips ook mogelijk. Ik werk dus niet met acryl.

De gel die ik gebruik is een flexibel sterk product wat op de natuurlijke nagel opgebouwd wordt en uithard met een speciale UV-lamp. Vervolgens kan er nailart aangebracht worden. Naturel gel, zonder nailart, is uiteraard ook mogelijk. Nailart kan varieren van stempelen, stickers, stripinglak, glitter fadings of een combinatie daarvan.

Daarnaast werk ik veel met gelpolish in diverse kleuren; een nagellak die onder de UV lamp uit moet harden. Gelpolish is ook toepasbaar op een natuurlijke nagel en blijft daar zeker twee weken mooi op.

Ik geef manicurebehandelingen, die ook voor heren te reserveren zijn. Een manicurebehandeling is mogelijk met of zonder paraffinepakking.

Sinds een jaar verkoop ik de verzorgende producten van De Noordkroon. De cremes hebben schapenwolvet als hoofdbestanddeel en zijn een weldaad voor de huid.

Mijn klantenkring bestaat onder andere uit kapsters, administratief medewerksters, kassières, verpleegkundigen, horeca medewerksters en schoonmaaksters, enz. Met andere woorden, mooie naturel of gestylede nagels is bijna voor iedereen mogelijk!

Heeft u twijfels, neem gerust contact met mij op en we bespreken uw specifieke situatie.

Scroll naar boven